Onkruidbeheersing

De specialiteit van Sinke onkruidbeheersing en groenzorg is de onkruidbestrijding. Ons bedrijf heeft zich hierin volledig gespecialiseerd.

Sinds 2016 werken we ook met de green aqua methode
klik hier voor meer informatie.

Onze onkruidbestrijding machines bestaan uit de allernieuwste technieken. O.a. hebben wij een aantal quads opgebouwd met hetelucht en stoomunits voor milieuvriendelijk onkruidbeheer. Door de heteluchtstroom van c.a. 360 graden celsius of heet stoom worden de cellen van het onkruid kapot gemaakt, en sterft het onkruid af. Met deze machines worden obstakels zoals lantaarnpalen, fietsenrekken enz. behandeld.

Tevens hebben wij een aantal (mini) tractors opgebouwd met hetelucht/infrarood techniek. Deze machines werken met hetelucht en infrarode stralingswarmte van c.a. 700 graden celcius. Daardoor barsten de cellen van het onkruid, en sterft het langzaam af. Met deze milieuvriendelijke methoden komt er dus geen gif meer aan te pas. Met de tractors worden de straten en trottoirs behandeld.

Ook is het veegbeheer van essentieel belang bij het onkruidbeheer.
De afstemming van het vegen met de onkruidbestrijding luistert erg nauw om tot een goed resultaat te kunnen komen.
Sinke onkruidbeheersing heeft reeds veel ervaring opgedaan met het veegwerk, zodat we om het eenvoudig te houden dit tegelijk met het onkruidbeheer ook aan kunnen bieden.
Daarmee ontzorgen wij u als gemeente door middel van een integrale aanpak van het onkruid en veegbeheer.

 

Neem contact op: 06-22954398